About Us

Wednesday, February 21, 2018

Our Second Baby =)


Assalammualaikum!

Entri pertama untuk tahun 2018. Alhamdulillah...saya dah selamat bersalin anak ke-2 kami pada 30 November 2017.  Baby girl. 3.3 kg. Sekarang baby dah 2 bulan lebih. Nama diberi Nik Ajdaa Faqeeha. Alhamdulillah mama & baby sihat.

Banyak benda nak tulis dekat blog ni tapi tak tertulis. Hihi...kekangan masa & malas sama. Tapi rindu jugak dekat blog walaupun tak tahu ada lagi ke yang baca. Sekarang ramai blogger yang dah beralih ke Instagram kan. Tapi kalau nak tulis panjang2, saya masih prefer menulis di blog. Facebook pun ikut mood.

Ada masa, ada rezeki In sha Allah saya akan sambung lagi menulis pasal pengalaman bersalin anak kedua kami.

8 comments:

  1. imah lamanya x muncul..kita follow jer sini..btw tahniahh :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah imah.
    Sepasang dah kita, cuma terbalik je..
    Nabilah pun dh 4bulan.

    Rindu jgk nk menulis balik, ni baru nak start enjin, hahahaha..
    Moh le kita kita qajin mengupdate 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah utk Nabila jg. Hihi..mehla cri mood rajin update blog

      Delete
  3. tahniah! sy pun anak ke 2 last year 3 nov 17 girl jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq! Tahniah utk maya jg. Ank kita lahir sama bulan. Hihi

      Delete

Terima kasih sudi komen!