About Us

Monday, July 11, 2011

Novel Kerana Cinta Itu 32 (Part 1)





Maaf terpaksa remove n3 untuk bab ini kerana memberi laluan kepada proses penyiapan manuskrip untuk novel ini. Thank's pada semua yang menyokong saya selama ini =)

19 comments:

  1. salam dik...at last terubar rindu kat citer ni...
    kesalan demi kesalan yg mengimpit diri Amir selama ini atas perbuatan yg tak bermoralnya tu..rasa akak tak boleh nak diterima pakai..banyak kali peluang diberikan tanpa jumpa oleh isterinya tu tapi dipandang sepi..Kalau akak ditempat fira tak adanya peluang yg akak akan beri pada dia hanya..mau dibebaskan..nak buat apa tunggu..mungkin diluar sana ada lelaki yg baik yg menunggunya...

    ReplyDelete
  2. insyallah akk.impian yg akk inginkan sjk kecik akan tercapai.tikah akn sntiasa sokong akak.ada je org nk amik cite ni jd novel coz akk mmg berbakat.good luck

    ReplyDelete
  3. doakan novel ni cepat diterima penerbit dn peminat dpt mendptkannya
    bila sudah ada di pasaran nanti...
    tapi kesian dgn Alfira ye biarlah
    beri pengajaran sikit pd Amir jgn
    senang nk merpermainkn perasaan
    isteri yg setia dn dgn perangainya
    yg curang tu, bila isteri dh sakit
    baru nk insaf dan nk tunjuk yg dia
    sayangkan Fira setelah sekian lama
    Fira memberi banyak peluang untuknya.

    ReplyDelete
  4. Terima Kasih semua. Ada yang menyokong hasrat saya yang dah bertahun tersimpan. Doakan yang terbaik untuk saya. Semoga saya diberikan semanagt untuk menyiapkan novel ni.

    ReplyDelete
  5. sumpah rase nk lempang amir tuh ;[

    ReplyDelete
  6. CUN!!!
    good luck! semoga cepat siap manuskrip tu, htr cpt, blh publish cepat.
    chaiyok!

    ReplyDelete
  7. oh one more, sokong nadia! marah lagi nad...baru berbaloi, jd wakil sy tuk marah amir.
    ari ni doc hensem tak kuar ya. kim salam kat doc rayyan hensem tu;)

    ReplyDelete
  8. moga segala impian terlaksana..teruskan perjuangan mu. akak sokong awk..

    ReplyDelete
  9. jom follow blog i balik http://loveisaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. akn sabar menunggu sehingga novel ini diterbit an.... hehehe... gud luck n congrate ea.. =D

    ReplyDelete
  11. memang best!insya-allah akak boleh buat punya..yang ni pon terbaik!!hehe

    ReplyDelete
  12. best cite ni..semoge berjaye..so far x boleh nk agak ape ending cite ni..samada mereka bersatu semula, Fira-Amir atau Fira-Dr Rayyan..tp bg perempuan, cinta itu hanya sekali..x mcm lelaki..hopefully success...& dont forget ye...pls let us know kalau dah ada kt pasaran...

    ReplyDelete
  13. cita yg best....sy suka....nti kalu ada versi cetak bg tau ekkk...sy nk beli..

    ReplyDelete
  14. Good job... Hope Fira bersatu kembali bersama Amir...

    ReplyDelete
  15. bla nk kuar cter ni..nk book awl leh x..

    ReplyDelete
  16. Hi sis , just wanna ask you where can I buy this novel? saya dah cari kat kedai buku but still I can't find it. Did you sell this online? Pls replay

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry, novel ni xpublish lagi sebab sy belumsiapkn manuskrip. Tertangguh sbb busy uruskn family since pregnant smpaila anak dh setahun ni. In Sha Allah klu ad rezeki sy smbung menulis

      Delete

Terima kasih sudi komen!