About Us

Wednesday, June 12, 2013

Hantu Kaison!


Pantang singgah Paradigm Mall, tak pernah-pernah tak masuk Kaison. Dah masuk, tak pernah keluar tanpa beli apa-apa. Hatta sekecik atau semurah manapun barang tu saya pasti beli. Memang gila ar dengan Kaison ni. Tambah-tambah hobi lepas kawen ni menjurus kepada hal2 hiasan dalam rumah. Kedainya pulak dekat dengan office. Time hari jumaat dengan lunch hour 2 jam,  if xde kerja yang sangat urgent memang ke kaison la jawabnya. Cuci mata sambil geram sendiri tengok barang dia yang kiut miut. Oh Kaison!




Ye! Kami memang "hantu" dengan Kaison ni....tambah2 si baju ungu tu. hehe..


Comel kan pasu2 bunga dia yg kecik2 tu? comel!

Dari langsir rumah, alas meja, frame gambar, pasu bunga kiut miut tu..semua saya beli dekat Kaison. Sampaikan perfume untuk letak dalam toilet  pun saya beli dekat sini. Kotak dia pun comel2. Bikin  geram je  bila tengok. Rasa macam nak angkut semua bawak balik rumah. Haha...

Tengok kotak ni..comel giler kan? Harga pun tak mahal sangat. 

Balik rumah, husband hanya geleng kepala tengok kerenah wife dia. Suka bebenor beli barang dekat Kaison.  Lepas tu kena paksa jadi tukang komen cantik ke tidak? Hehe..even benda yang saya beli simple2 & murah jer pun tapi tetap rasa seronok.

Alas meja & pasu bunga ros putih ni letak dekat meja makan.

Masa tengok dekat kedai,rasa frame ni besar, tapi dah bawak balik umah, kecik la pulak. nak tukar letak frame lain pulak dekat sini. Yang ni bakal bawa masuk dalam bilik tetamu.

Bunga ni mula2 letak dekat office, lepas tu bawa balik rumah letak dekat meja makan. Bila rasa dia "kecik" sangat nak letak dekt meja makan ubah letak dekat rak TV ni. Hehe..


Kalau ada rumah sendiri nanti lagi sakanla perangai nak menDEKO rumah. Sekarang gitu2 jer..hehe.

4 comments:

  1. alamak berkenan la dengan bunga dlm pasu hijau tu...so cute.

    #terus google kaison hik3

    ReplyDelete
  2. banyak betul novel imah. haaaa.. dalam banyak2 gambar mata tertangkap ke situ jugak.

    ReplyDelete
  3. Minggu lepas masuk Kaison, first time. Rambang gile mate. Memang nak duduk lame kat situ tapi dah masuk maghrib. Kene tarik dengan tunang suruh semayang dulu. Hahahah..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen!