Sayang Kamu !!!

Friday, February 17, 2012

Hijau Turquoise









( ^ _ ^ )


8 comments:

  1. wahh tema hijau turquoise... nais2. :D

    ReplyDelete
  2. Anis: A'ah..tema untuk majlis bertandang. Tak tahulah sesuai ke x..aku main ambik ja baju warna ni sbb aku mmg minat warna hijau

    Nadiah: Hehehe..tq

    ReplyDelete
  3. warna ni sgt cantik buat wedding dress :)

    ReplyDelete
  4. cantek weh kale ni.. dlu plan nk wat baju nikah kale ni... mcm baju elyana tu.. nmpk soft je.. last2 xjd sbb mak aku dah belikan kain kale krim tu

    ReplyDelete
  5. Maria: Baju nikah elyana tu warna Tiffany blue. Hijau turqoise ni lebih dark calour dia.Huhu....taktaula ok ke tidak

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice colour..saya pn plan nk guna warna ni ntok kawen..huhu.tp tgh pk nk plus ngn warna apa..plus coklat ke..plus silver ke plus putih..mmm~

      Delete
  6. Just love teal, blue makes me smile reminds me of summer.

    ReplyDelete

Blog Menjaring Impian ini wujud sebagai blog personal saya. Saya menulis tentang hidup saya, pandangan saya, apa yang saya lalui dan alami. Mungkin blog ini boleh menjadi kenangan buat saya tentang apa yang saya alami sepanjang menjalani kehidupan. Mungkin juga sebuah catatan untuk anak cucu saya kelak. Terima kasih kerana berkunjung dan ingin memeberi komen di sini. Bahasa jiwa bangsa. Bahasa juga mencerminkan siapa kita di mata umum. Boleh komen dan kritik.. Walau bagaimana pun bentuk teguran dan kritikan, diharap dapat menjaga sensitiviti orang sekeliling dan orang lain bila anda berada di blog kerdil ini. Thank you. Peace =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...