Sayang Kamu !!!

Sunday, November 18, 2012

Veil Untuk Di sewa


Baru terbuka hati nak sewakan veil  masa wedding saya hari tu. itupun sebab ada beberapa orang yang bertanya dekat email & FB saya pasal benda2 ni terutamanya veil. Mula2 rasa macam tak nak sbb benda2 ni semua ada sentimental value untuk saya. Tapi lepas discuss dengan husband, dia cakap dari saya gantung je dalam almari, tak pakai2, baik bagi sewa aje. price, mestilah murah.

So..bagi b2b yang suka design yang simple dan tak terlalu sarat untuk majlis  nikah saya berminat nak sewakan  veil2 di bawah ni.

1) Veil nikah & selendang saya 

warna veil ni pearl white atau light cream/ putih susu. 

KOD VEIL : VEIL 01

Harga Sewa : RM 30









Dekat bawah ni contoh2 mereka yang dah sewa veil dengan saya. Saya akan upload satu persatu nanti.

1) Lina






2) Ellyfiesya







3) Adilla








4) Kak Fiza 








5) Jaja





6) Hani






2) Veil & Tudung Majlis Bertandang

Harga Sewa: RM 25 (veil & tudung). Untuk veil sahaja RM 15
KOD VEIL : VEIL 02





3) Veil Putih Silver

Harga Sewa: RM 40

KOD VEIL : VEIL 03

Yang ni warna putih ( off white) dan lace dia warna silver & putih. Material kain, masih guna chiffon. Then, saya ada patch kan fabric flower dekt veil ni.






Untuk baju nikah yang warna silver pun, veil 03 ni boleh di match kan. Macam penyewa ni, Dya, baju dia warna silver sikit. Dia pakai shawl warna silver tapi matching dengan  veil putih silver ni.



4) Veil pearl white/ putih susu bunga timbul

Harga Sewa: RM 40

KOD VEIL : VEIL 04

veil Ni baru lagi buat untuk sewaan.






Ni contoh veil 04 yang customer pakai.. Eza. Cantik kan dia?




5) Veil Putih Bunga

Harga Sewa: RM 40

KOD VEIL : VEIL 05


Veil ni warna putih bersih. memang putih.  Baru lagi buat untuk sewaan.











Pesanan Penting!

- Sewa veil dibuka untuk seluruh semenanjung Malaysia

-Untuk semua veil di atas, Kalau nak sewa, by hand boleh   ambil dekat area shah alam ( seksyen 7 dekat jakel atau i-city). 

-nak by postage pun boleh cuma kos postage (RM 6) ditanggung oleh penyewa. 

kalau luar kawasan selangor pun saya sewakan. Cuma kena tambah duit postage RM 6 je untuk pos laju. 

- tempoh sewa seminggu ( 7-8 hari). 

- Setiap veil akan dikenakan security deposit RM 30 ( akan dipulangkan semula duit 30 ringgit ni lepas veil dipulangkan kepada saya)

SEBARANG PERTANYAAAN : boleh email saya di email norfahimah87@yahoo.com atau di nombor 019-6310065 - saya akan try reply dalam tempoh kurang 24 jam


IKLAN  



Baju bertunang, nikah dan sanding (termasuk veil untuk disewa!!!!
korang ada nak sewa baju yang lengkap dengan veil untuk hari bahagia korang? boleh terjah blog kawan saya ni sebab dia ada sewakan baju dan veil untuk majlis pertunangan & pernikahan. Sila ke SINI



35 comments:

  1. Replies
    1. Boleh email saya dekat norfahimah87@yahoo.com

      Delete
    2. Salam, saya dah email. Please check ye Imah. Tq

      Delete
  2. cntik veil akk yg kaler putih tu tp sy nye tema mint green...pyh benor nk mencari nya huhuhu

    ReplyDelete
  3. Kalau baju nikah sy colour krim sesuai tak ngn veil putih tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. veil ni warna light cream. Bukan putih.

      Delete
  4. salam imah, sy nk sewa selendang + veil awk, sy dah sent kt email awk, sile buka email k? tq ^^

    ReplyDelete
  5. salam imah. sy berminat nak menyewa veil nikah 2. dah hntar emel dah :)

    ReplyDelete
  6. salam akk , nak sewa veil n selendang tuh kak..
    email fb saya : tika_solehah@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. try email akak dekat norfahimah87@yahoo.com . sbb akak xjumpa fb awak

      Delete
  7. saya nak sewa veil dan tudung majlis bertandang tu..saya dah emel imah...

    ReplyDelete
  8. salam, fahimah,
    saya dah emel untuk sewa selendang + veil..

    ReplyDelete
  9. terasa nak kahwin cepat bila tengok veil nikah akak. cantiknya!!

    i am kedahan too, :)

    ReplyDelete
  10. terasa nak kahwin cepat tengok veil nikah akak, cantiknya!!

    i am kedahan too, ;)

    ReplyDelete
  11. Boleh tumpang skali? Tudung nikah untuk disewa http://izahafizahcome.blogspot.com/2013/07/tudung-nikah-untuk-disewa.html

    ReplyDelete
  12. hye.. cntik veil putih tu.. nk tanya ok lg x..?kalau bole nk jgk sewa.. tp xcnfirm tarikh lg.. sbb area s.alam bole ambil je kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok lagi...ok, kalau cnfirm tarikh boleh email or sms saya. A'ah..area shah alam

      Delete
  13. Akak saya berminat nak sewa veil dengan akak. Saya dah hantarkan email. Tolong reply ye. Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  14. salam, sy ada email tuk sewa, mohon respon..terima kasih :)

    ReplyDelete
  15. Salam...saya just ingin tahu...ada tempoh sewaan ke untuk veil ini? Kalau luar dari kawasan selangor macam mne yer?

    ReplyDelete
  16. Salam...saya ingin tanya utk jual terus akak xwt ke? Ke just sewa je? Kalu sewa luar dari kwsn selangor cmne yer? Bpe lama tempoh sewaan yg diberikan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah..untuk disewa. semua kawasan boleh. kalau luar selangor leh post je. temph sewa seminggu

      Delete
  17. Salam Puan Imah, saya berminat untuk menyewa veil 01 untuk majlis pernikahan saya bulan Mac nanti. Saya telahpun email pada puan dan saya berharap mendapat respon daripada puan. Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam..awak, saya tak dapatla email awak tu. veil 01 bulan mac dah fully booked. sorry sgt2

      Delete
  18. salam..sy dh email..please check ea sis.. :)

    ReplyDelete
  19. Salam...sy dh email..please check ea sis :)

    ReplyDelete
  20. slm sis...sy dh email =)

    ReplyDelete
  21. salam imah..sy da email..nnt check ya..

    ReplyDelete
  22. assalam. akk,,sy dah email akk..untuk sewa veil 04. :)

    ReplyDelete
  23. salam akk sy dah email akk. untuk sewa veil 04. check ye akk.. tq :)

    ReplyDelete
  24. saya dah email..

    ReplyDelete
  25. Salam, saya dh email utk sewaan veil..nnt cek ye. tkasih - mimie

    ReplyDelete

Blog Menjaring Impian ini wujud sebagai blog personal saya. Saya menulis tentang hidup saya, pandangan saya, apa yang saya lalui dan alami. Mungkin blog ini boleh menjadi kenangan buat saya tentang apa yang saya alami sepanjang menjalani kehidupan. Mungkin juga sebuah catatan untuk anak cucu saya kelak. Terima kasih kerana berkunjung dan ingin memeberi komen di sini. Bahasa jiwa bangsa. Bahasa juga mencerminkan siapa kita di mata umum. Boleh komen dan kritik.. Walau bagaimana pun bentuk teguran dan kritikan, diharap dapat menjaga sensitiviti orang sekeliling dan orang lain bila anda berada di blog kerdil ini. Thank you. Peace =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...