About Us

Wednesday, October 29, 2014

Mana kedai Kain Murah area KL-Selangor?

salam korang!

Nak mintak tolong sikit. Korang tahu tak mana kedai kain yang murah dan banyak pilihan kain area Kl-selangor selain Nagoya, kamdar & jakel?

Saya nak cari kain untuk buat barut & bedung baby untuk online shop saya. Kalau tahu, komen dekat bawah k..

Tq!

23 comments:

  1. cari dekat area2 kenanga wholesale....kedai2 sekitar situ bnyak

    ReplyDelete
  2. Murah awak tu macam mane?Saya ada list kedai kain.tapi tak tahu la sesuai ke tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiqah..murah tu means berpatutan dengan harga. hihi,,,nak list!

      Delete
    2. Salam sis. Nak tahu juga list kain murah 😃 Boleh emelkan ke dibah91@gmail.com? Thank u 😍

      Delete
    3. Awk sya nk senarai kdai kain..nurul8134@gmail.com.tq

      Delete
    4. salam sis fiqah, saya nak jugak boleh email kan at pupu.putery@yahoo.com

      Delete
    5. Sy nk jugak..he ashraf_jumat@yahoo.com

      Delete
    6. saya nak juga :) boleh emelkan? hydrangeaslove@gmail.com

      Delete
    7. salam sis..sy nk jgk list tu..boleh emalkn shuhadahcherahim@gmail.com..tqvm

      Delete
    8. Boleh tak emailkan list kedai kain yg murah? Tq �� jujuelianajalil@gmail.com

      Delete
    9. Bole siapa yg dh dapat email list kedai kain. Fwrd kat comment.

      Delete
  3. Salam..
    Sy cr kain murah utk mjlis kwin sy..
    Utk alas meja, pelamin and langsir..
    Fiqah Feeona
    Blh x send list kedai pd sy juga?
    radhiyatulhikmahabu@gmail.com
    Thanxx..

    ReplyDelete
  4. Salam. Boleh send list pada saya juga? Terima kasih
    nurizzatimdzen@ymail.com

    ReplyDelete
  5. Salam. Boleh send list pada saya juga? Terima kasih
    nurizzatimdzen@ymail.com

    ReplyDelete
  6. Salam boleh saya dapatkan list kedai kain tu juga? boleh email ke syazzy_has90@yahoo.com.thanks :)

    ReplyDelete
  7. Boleh tulis tak list kedainya kat sini? Kain2 yg utk buat art n craft cthnya kain felt kat mana ye?

    ReplyDelete
  8. Boleh email sya jgk ker listnya nurul8134@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Boleh x anta kat saya jugak list kedai kain hannahaimi13@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Hai boleh email kat sy list kedai tu jugak? nurulabdllh@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Hi boleh email kat sy list kedai tu? nurulabdllh@gmail.com

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen!