About Us

Friday, October 3, 2014

Project Baru Saya. Try BerBisnes


Ingat tak dulu saya pernah cakap tengah plan untuk sesuatu?

Alhamdulillah...dah hampir siap!

Saya tengah try2 nak berbisnes sekarang ni. Buat secara suka-suka & sebagai back up plan kalau nak berhenti kerja. Tengah plan nak buat bisnes jual barut & bedung baby dan lain2. Tapi, untuk first try..saya mulakan dengan barut baby dulu.

Kasi teaser dulu...Lepas raya haji ni baru nak mula. Details semua next week saya bagi k.





Nanti korang orderla barut baby dengan saya ye! Hihi....

8 comments:

  1. good luck dear...nanti kite order for next baby...hehehe...

    ReplyDelete
  2. Good Luck dear.. Saya doakan yang terbaik.. InshaAllah kalau ada baby baru, saya order...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. 6 rngt sehelai. 5 helai 28 rngt. 10 helai 50 rngt

      Delete
  4. assalamualaikum...
    minta maaf Tanya, macam mane nak order ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh like fb by adeenda @ wassap 0196310065

      Delete

Terima kasih sudi komen!