About Us

Thursday, October 10, 2013

Jom shopping online baju cantik & comel Di Moms & Kids Store!


Ok..hari ni nak promote sikit online shop kawan saya ni. Korang suka shopping online tak? Suka baju kurung cotton yang comel-comel? Maxi dress or jubbah yang gojes & cantik? Barang baby? Produk kesihatan? Korang boleh dapat dekat Moms & Kids Store  pada harga yang sangat-sangat berpatutan!!  
Jom tengok apa yang ada dekat online shop ni!


Koleksi jubah moden / dress ( harga just RM 89 termasuk postage! murah kan?)








Baju kurung cotton bermanik / Tanpa manik

kalau yg bermanik mcm dekat bawah ni harga dia RM 125 termasuk postage. Tapi sekarng tengah sale just tinggal RM 110 jer.




Kalau yang tanpa manik, harga just RM 89 je termasuk postage.



Saya dah pernah beli baju kurung cotton ni dekat dia. Memang sangat puas hati. cutting dia elok2 je dengan badan. kain best, warna cantik, corak comel! ni contoh baju yang saya ada beli dengan dia..

baju bunga2 pink

then ada juga jual beauty drnk jenama BLINQ


dan banyak lagi barang-barang best ada di jual.

Jom singgah online shop ni dekat sini

9 comments:

  1. cantik bju yang atas2 tu..baju dgn kain sambung eh?

    ReplyDelete
  2. asalam.. kalau nak order baju nie macam mana ye? boleh terus pergi kedai ke boleh order online je?
    dan bila boleh dapat? ada stok lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg ni online saja tp xpasti stock bju2 ni ada tak lg. Kna tnya dkt fanpage butik ni

      Delete
    2. salam.....cas pos penghantaran brapa ek?

      Delete
    3. jubah moden tu cntik sgt yg cekak pegelangan dye yg pnjang sikit tu..........ada tak yg tinggi dye 150cm dan size S???

      Delete
    4. awak kena tanya owner page ni.

      Delete
  3. sape owner page ni ?? nk tnye hrge jubh :)

    ReplyDelete
  4. sape owner page nii ?? nk tnye saiz jubh untk sy

    ReplyDelete
    Replies
    1. link saya dah bagi dekat atas.

      Delete

Terima kasih sudi komen!