About Us

Saturday, October 12, 2013

DIY: Bekas Letak Tisu Muka

Dah lama berhenti dari buat project2 DIY. Dulu selalu share DIY bab2 kawen je kan..tapi lepas kawen ni mestila DIY benda lain pulak. hehe..So, hari ni nak share DIY project saya, bekas untuk letak tisu muka. So..share gambar je la k. saya guna barang sedia ada. kotak solution contact lense, pembalut & sikit hiasan.

Ni kotak asal saya simpan tisu muka. Tapi kotak ni dah start kemek, satu lagi susah nak buka tutup..so memang decide nak tukar bekas lain.



Saya guna kotak ni ja. Mula2 rasa nak buang tapi tetiba dapat idea. hehe..



Then..after diy dengan bahan2 sedia ada..jadilah cegini..




Ok..dah siap bekas tisu muka saya! Senang je kan?

7 comments:

  1. hehe..rajin! saila pun bru je terrrrajin mengemas rmh weekend bru ni haha! tp saila letak tisu muka, cotton buds dlm bekas kaca nescafe boleh? :P

    ReplyDelete
  2. hebat! mmg imah kreatif.. jimat duit kan..

    ReplyDelete
  3. Kreatifnya...tangan seni...good job..:-)

    ReplyDelete
  4. Imahhhhh..comelnya bekas tu..sgt.melting dgn polkadot pink tu..comel sgt..oh..ini sgt ladiessss..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen!