About Us

Thursday, November 21, 2013

Diskaun beli tudung di Tudung2u Khas untuk pembaca blog saya!


 Assalammualaikum semua!

Berita baik untuk semua pembaca blog menjaring impian!
Korang nak beli tudung yang gojes & cantik dengan harga berbaloi-baloi tak?
Lepas tu selesa dipakai, kualiti tip top..kira memang puas hati sangatlah.
Semua ciri tudung yang korang nak ni ada di Tudung2u
Sekarang ni dekat Tudung2u  tengah buat sales untuk koleksi tudung-tudung diorang yang cantik tu tau!
Harga memang berbaloi-baloi. Tapi lagi berbaloi sebab korang boleh dapat baucer diskaun 15% khas untuk semua pembaca blog saya.


Jom kita tengok sikit Antara koleksi tudung dekat Tudung2u !

Koleksi shawl

shawl dia semua cantik2. murah pulak tu..




Koleksi tudung bawal

Tudung bawal kangaroo plain ni semurah RM 6 je tau!

Bawal corak polkadot. cute kan?
Tolong! bawal kelantan dia comel sangat!



Koleksi tudung awning..





Cantik-cantik kan? harga pun murah.
Kalau korang nak dapat baucer diskaun 15% untuk semua tudung-tudung yang dijual di sini, korang guna aje kod dekat bawah ni:

AKG2013

Ha! Nanti dapat harga lagi murah dari yang dijual tu tau!
diskaun ni memang  Khas untuk korang semua!
Tempoh diskaun berakhir pada:

  30 November 2013

Jangan lepaskan peluang ni ok!

Macam-macam lagi jenis tudung yang ada jual dekat sini! Korang boleh tengok dekat website diorang dekat SINI

Jom serbu ramai-ramai! 

4 comments:

  1. Boleh ke saya guna kod tu kak? Saya guna eh? Thanks..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh..siapa yg baca blog ni semua leh guna. hehe

      Delete
  2. Ala baru borong tudung utk bwk ke sini. Takdak rezeki..huhu

    ReplyDelete
  3. The designs are nice and offer is also good to grab... hope to buy it soon.

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen!