About Us

Thursday, June 7, 2012

Tempat Romantik Untuk menikmati Makan Malam Bersama Yang Tersayang


Baru dapat email tempat-tempat ni dari officemate. saja nak share dengan korang sebab rasa teruja sebab semua tempat cantik-cantik. Asalkan ada idea dan kreativiti tempat yang biasapun boleh nampak menarik & romantik. Hehehe..so layan jelah gambar-gambar di bawah ni...









































11 comments:

  1. imah...yg last skali tu pling menarik...kreatif btol..hehhe...suker lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. samela...imahpun suka yang last tu sebab nampak kreatif sangat tapi paling suka yang third last tu. hehehe...

      Delete
  2. Replies
    1. A'ah..romantik snagat kan? kalaulah boleh gi tempat2 macam ni..huhuhu

      Delete
  3. alahai.. teringin gak nk cm tu.. huhu :)

    ReplyDelete
  4. wah, canteknya ! xD
    saya suka.. saya suka.. xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayapun suka! suka!suka!hehehe...

      Delete
  5. kt mane ni....harga mesti setanding cantiknye tempat....hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pasti pulak dekat mana tapi rasnaya dekat pantai dekat malaysia nipun boleh buat benda ni.....hehehe

      Delete
  6. alahai... kalaulah yg tersayang buat mcm ni dkt kita.. comporm, tak leh tdur mlm sbb selalu teringatkan dia.. huahuahuahua

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen!