About Us

Monday, November 26, 2012

Nuffnang sayang! Terima kasih! Terima Kasih!



Akhirnya...akhirnya..setelah 3 bulan setelah sekian lama menunggu BE baru muncul, barulah blog ini dapat BE (CPUV). Sabtu lepas dah dapat senyum sampai telinga bila check earning dekat Nuffnang rupe-rupenya dah ada 2 BE sedang menari-nari dekat blog ku ini! Selama ni hanya berharap pada iklan CPC aje yang menari di sini. Alhamdulillah...dapat CPC pun sikit2 lama2 jadi bukit gak kan? Tapi bila dapat BE lagilah suka!!!! sebab leh laju sikit  panjat bukit. hehe.. Thank You Nuffnang!



Since blog dah bertukar wajah baru perasan ada BE baru muncul. Ni kira hadiah tukar template baru kot. Hahaha...maybe before ni Nuffnang merajuk sebab kedudukan ads tak berapa nak bagus kot. sebab tu sampai 3 bulan tak dapat BE. Huhu...Yang pasti, bulan ni bukan satu BE dapat tapi dua! Satu Digi prepaid smartplan & satu lagi Astro fear factor Alhamdulillah..rezeki , rezeki.  Sayang Nuffnang lebih2!




8 comments:

  1. cik mah baru start letak...tp xphm sngtlah.....huhuhu...lame ek mmg xkan ade apa2....nnti 3 bulan ke baru ade???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imah dulupun sama Cik mah. Tak faham gak tapi BE ni kira nasib jugak Nuffnang nak bagi ke tak dekat blog kita. Maybe ada cara pemilihan dia. Yang pasti kena letak iklan Nuffnang tu tempat yang betul. Tak semestinya 3 bulan. Imah dulu ada yang tiap2 bulan dapat cuma 3 bulan ni jer yg pelik sikit sbb tak dapat BE. Huhu..tapi dah dapat ni seronok lah balik. Good luck cik mah! mesti dapat BE nyer nnti

      Delete
    2. ooo yeker...okay2...tq imah..lame dah tunggu...xde pun..hehhe...harap2 adelah nnti kan...

      Delete
  2. hehe..bestnya..nie nak cek akaun nuffnang nie..mane tawu ada yg melekat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cepat2 check! syaz lg best. ada 2 blog!

      Delete
  3. nana tak penah dpt BE. mengharap nasib kat CPUV je. itu pun berapa sen sangat lah. sedih. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nana, try lagi. chaiyok2! sbb imah dulu awal2 bukak blog pun xdpt bE gak.

      Delete
  4. Saya baru buat, saje saje. Tp saya dah tak faham apa apa dh pasal nuffnang ni. Apa BE tu T.T

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen!